Rólam

GÖMÖR – a turisták tömegei által még fel nem fedezett sarka Szlovákiának. Ez a régió a múltban elsősorban a bányászatnak és a kézművesiparnak köszönhetően a leggazdagabb régiók közé tartozott, de ma leginkább egy éhvölgyre vagy egy szunnyadó medvére emlékeztet. Bár az arany és más értékes nyersanyagok bányászata rég a feledés homályába merült, ez mégsem baj, hiszen Gömör valódi értéke a természeti szépségében, történelmi, kulturális és műszaki emlékeiben, továbbá a népművészetében és hagyományaiban rejlik. Éljük át ezt együtt!

Engedjék meg, hogy bemutassam Önöknek a szülőföldemet. Higgyék el, felejthetetlen élményben lesz részük. Az útiterv megtervezése és a térség bemutatása a hobbim, ezért is kihívás számomra a személyre szabott programok kialakítása az egyes csoportok igényeit szem előtt tartva. Jöjjenek, győződjenek meg róla személyesen!

Ha csak pár órára, vagy egy hosszú hétvégére, esetleg egy egész hétre látogat el hozzánk, biztos vagyok benne, hogy kipihenten, mosollyal az arcán, de fájó szívvel fogja elhagyni ezt a térséget.

Mindenkit szeretettel várunk

  • pihenni vágyó vagy akár kalandvágyó turisták is
  • gyermekes családok
  • nyugdíjasok
  • szervezett csoportok
  • gasztronómiai ínyencek

Előnyeim közé tartozik a rugalmasság és több idegen nyelv (angol, német, magyar és lengyel nyelv) ismerete.

Szolgáltatások

 

Elérhetőség

Kérem, lépjen velem kapcsolatba és ossza meg velem az elképzeléseit. Ha egyéni utat tervez Kelet-Szlovákiában, segítek Önnek különböző ötletekkel, ajánlásokkal és információkkal.

A túrák ára megállapodás szerint, a csoport nagyságától és a túra típusától függ.

Kontakty

Gabriel Gembický
Zakarpatská 8
04801 Rožňava

IČO 50126849
DIČ 1086578977
SK 64 1111 0000 0066 9472 7016

+421 918 206 996
info@gemerlove.sk
Facebook 
Instagram